Achter de schermen

bij Synamic

Synamic wordt gevormd door Herman Steen en Marcel de Vries (oprichters), Jacob Brouwer (Proces Technoloog), Wopke van Rhijn (Project Manager), Ellen Glas-Steen (Office Manager), Richard de Vries (EPC Manager) en Rudy Schuitema (Proces Technoloog). Hieronder stellen wij hen voor.


Meer informatie

Daaronder volgt aanvullende informatie over eventuele vacatures en stageplaatsen en natuurlijk onze contactinformatie en routebeschrijving. Navigeren doet u met het zwevend menu aan de rechterzijde van deze website of door simpelweg te scrollen.

Steen en De Vries

Allereerst komen daarbij Herman Steen en Marcel de Vries aan het woord, waarbij met name hun verleden in ´de business´ wordt belicht. Daarna volgt een overzicht van het gehele team, inclusief specialismen en individuele contactinformatie.
Synamic
Namen en rugnummers

Synamic wordt gevormd door Herman Steen en Marcel de Vries, Jacob Brouwer, Wopke van Rhijn, Ellen Glas-Steen, Richard de Vries en Rudy Schuitema.


Steen en De Vries

Oprichters van Synamic

Oprichters van Synamic zijn Herman Steen en Marcel de Vries. Ze trekken de kar sinds eind 2010, toen ze na jaren van intensieve samenwerking besloten hun beider projectmanagementbureaus te combineren tot een geheel nieuwe entiteit.Marcel de Vries

Marcel de Vries opereert zelfstandig sinds 2008, toen hij XL Technologies begon. Daarvoor werkte hij onder meer als software engineer bij GTI en als technical project leader bij Friesland Foods. Meer informatie over Marcel de Vries staat hier.

Herman Steen

Herman Steen was project engineer bij Philips Consumer Lifestyle en projectmanager bij Friesland Foods voordat hij in 2007 projectmanagementbureau HITEC Innovations startte. Meer informatie over Herman Steen staat op zijn LinkedIn profiel.


HermanMarcel

Het team van Synamic

Namen en rugnummers (van links naar rechts)


1) Wopke van Rhijn is projectmanager. Ervaren, academisch geschoolde peoplemanager die het overzicht behoudt en de rust bewaart in complexe en hectische situaties. (LinkedIn).


5) Ellen Glas-Steen is officemanager. Organisatorisch wondertje met helicopterview en een verfijnd gevoel voor cijfers. Door de wol geverfd bij diverse project- en ingenieursbureaus.(LinkedIn).


2) Marcel de Vries is managing director. Efficiënte probleemoplosser met oog voor de menselijke kant. Spin in het web, op z’n best bij hoogcomplexe technologische vraagstukken. (LinkedIn).


6) Richard de Vries is EPC Manager met ICT knipoog. Communicatief ijzersterk die de brug slaat tussen productie- en informatietechnologie. In potentie tevens een ideale projectmanager. (LinkedIn).


3) Jacob Brouwer is procestechnoloog. Theoretisch uitstekend onderlegd, maar ook praktisch zeer ervaren. Grenzeloos nieuwsgierig… en dol op uitdagingen. (LinkedIn).


8) Rudy Schuitema (nog niet op de foto) is procestechnoloog. Een natuurkundige, altijd op onderzoek naar de volgende uitdaging, harde werker met veel kennis. ( LinkedIn).

4) Herman Steen is managing director. Creatieve teambuilder getting the job done. Aanpakker met een doorontwikkeld gevoel voor innovatieve oplossingen voor de lange termijn.(LinkedIn).

Werken bij Synamic

Stages en vacatures

Synamic selecteert haar medewerkers op opleiding, ervaring en persoonlijkheid en is daardoor geen verzameling van individualisten, maar juist een bijna perfect ingespeeld team waarbinnen men elkaar voortdurend scherp houdt en zich volop kan ontplooien.


Stages

Ook studenten met ambities richting projectmanagement en/of procestechnologie nodigen we dan ook van harte uit ons per e-mail te benaderen. We waarderen leergierigheid en enthousiasme.

Werken Bij Synamic… 

Ben je op zoek naar zekerheid, rust, formaliteiten, procedures, een grote hiërarchische organisatie en ben je druk bezig met je pensioen? Stop dan hier maar met lezen, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres…….


Synamic bestaat uit gemotiveerde en ondernemende medewerkers, niet bang voor het onbekende, ‘willing to learn’ en altijd op zoek naar leuke uitdagingen. We vormen een team en zijn continue bezig te onderzoeken waar we zelf en elkaar kunnen laten ontwikkelen.


We zijn op zoek naar HBO+ / Academisch geschoolde Project Managers, EPC Managers en Proces Technologen binnen de kaders zoals hierboven geschetst. Spreekt dit en/of onze website jou aan en heb je zin in een nieuwe uitdaging? We dagen je uit om ons te mailen en duidelijk te maken waarom je één van bovengenoemde functies leuk vindt, wat je zoekt en waar je in wilt ontplooien.


Mail ons (graag met CV) op: mail@synamic.nl.

 Geen verzameling individuen
maar een hecht team

Geen verzameling individualisten, maar een uitstekend ingespeeld team waarvan de leden elkaar scherp houden en zich volop kunnen ontplooien. De dynamiek van de techniek en de synergie van teamwork.

Contact en route

Bellen, mailen en bezoeken

Natuurlijk bent u van harte welkom om uw vraagstuk met
ons te bespreken. Maar net zo lief komen we úw kant op
voor een uiteraard geheel vrijblijvende kennismaking.Adres Wismastate 3a
8926 RA Leeuwarden
Telefoon +31 (0)58 28 940 38
Herman Steen

+31 (0)6 34 084 765

Marcel de Vries

+31 (0)6 24 435 513


Kantoor
mail@synamic.nl
Herman Steen
herman@synamic.nl
Marcel de Vries
marcel@synamic.nl
Social Media
Het LinkedIn bedrijfsprofiel van Synamic.

 


Onze office manager
Ellen Glas-Steen

U bent uiteraard van harte welkom om uw vraagstuk met ons te bespreken. Onze office manager Ellen Glas-Steen (hier op de foto) staat u graag te woord… telefonisch of per e-mail.