Het team van Synamic

Namen en rugnummers (van links naar rechts)


1) Wopke van Rhijn is projectmanager. Ervaren, academisch geschoolde peoplemanager die het overzicht behoudt en de rust bewaart in complexe en hectische situaties. (LinkedIn).


5) Ellen Glas-Steen is officemanager. Organisatorisch wondertje met helicopterview en een verfijnd gevoel voor cijfers. Door de wol geverfd bij diverse project- en ingenieursbureaus.(LinkedIn).


2) Marcel de Vries is managing director. Efficiënte probleemoplosser met oog voor de menselijke kant. Spin in het web, op z’n best bij hoogcomplexe technologische vraagstukken. (LinkedIn).


6) Richard de Vries is EPC Manager met ICT knipoog. Communicatief ijzersterk die de brug slaat tussen productie- en informatietechnologie. In potentie tevens een ideale projectmanager. (LinkedIn).


3) Jacob Brouwer is procestechnoloog. Theoretisch uitstekend onderlegd, maar ook praktisch zeer ervaren. Grenzeloos nieuwsgierig… en dol op uitdagingen. (LinkedIn).


8) Rudy Schuitema (nog niet op de foto) is procestechnoloog. Een natuurkundige, altijd op onderzoek naar de volgende uitdaging, harde werker met veel kennis. ( LinkedIn).

4) Herman Steen is managing director. Creatieve teambuilder getting the job done. Aanpakker met een doorontwikkeld gevoel voor innovatieve oplossingen voor de lange termijn.(LinkedIn).