Nieuwe werknemer

bij Synamic

Nieuwe werknemer

05-04-2016

Even voorstellen


Mijn naam is Rudy Schuitema, 31 jaar oud en woonachtig in Groningen. Per 1 februari ben ik in dienst getreden bij Synamic. Ik heb Technische Natuurkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.


Na mijn studie ben ik bij Philips Drachten bij de afdeling R&D "shaving” aan het werk gegaan. Ik was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe processen voor de productie van scheerapparaten. Hier heb ik veel geleerd over productieprocessen en procesbeheersing en ik heb hier ook mijn "Lean Six-Sigma Green Belt” certificering behaald. De grote uitdaging in mijn werk lag hem in de technische complexiteit van de processen, door de hoge nauwkeurigheidseisen, in combinatie met minimale productiekosten.


Later ben ik bij Philips als projectleider bij dezelfde afdeling aan de slag gegaan. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met projectmatig werken en geleerd dat bij het afleveren van een goed project veel meer speelt dan alleen de (technische) inhoud. 


Deze ervaring past goed bij de manier waarop Synamic projecten doet, heb ik de afgelopen twee maanden gemerkt. Ik houd van de dynamiek die er vaak in projecten zit en zie het als een uitdaging om, ondanks deze dynamiek, nooit in te boeten op kwaliteit. Ik zit hier dan ook zeker op mijn plek! Ik wil met mijn achtergrond en ervaring de schakel zijn tussen technische innovatieve oplossingen en het (project)management, door technologische diepgang te faciliteren met behoud van overzicht over het totale project. 


Tot ziens.

Rudy