Marcel de Vries

Als Managing Director ben ik naast Directeur ook als Project Manager werkzaam in het bedrijf. Met mijn achtergrond in de techniek en bedrijfskunde én een gezonde drang tot structureren, ben ik uitstekend in staat om de grote lijnen van o.a. projecten zien. Daarnaast begrijp ik details en kan ik goed bepalen wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen.

Ik zie altijd kansen en heb een drive om dingen beter te doen, het kan namelijk altijd beter of slimmer of efficiënter: stilstand is achteruitgang! Samen met een team iets moois opleveren, van een ‘Concept Design’ studie tot een volledig gebouwde en ‘inbedrijfgestelde’ fabriek en alles wat daartussen in zit. Het doel is altijd ‘fit for purpose’ en beheerst uitgevoerd. Dat zorgt voor een glimlach op mijn gezicht!

linkedin

Marcel de Vries

Synamic draagt zorg voor projectmanagement voor (inter)nationale bedrijven in de zuivel en voedingsindustrie. We zijn kundig, innovatief en gepassioneerd. Leer ons kennen en lees over uw voordelen bij een samenwerking met ons.

Onze contactgegevens

Synamic

Wismastate 3a

8926 RA Leeuwarden