Werken bij

Op zoek naar zekerheid, rust, formaliteiten, procedures, een grote hiërarchische organisatie en druk bezig met je pensioen? Stop dan hier maar met lezen, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres…….

Synamic bestaat uit gemotiveerde en ondernemende medewerkers, niet bang voor het onbekende, ‘willing to learn’ en altijd op zoek naar leuke uitdagingen. We vormen een team en zijn continue bezig te onderzoeken waar we zelf en elkaar kunnen laten ontwikkelen. 

We zijn op zoek naar HBO+ / Academisch geschoolde Technisch Project Managers, EPC Managers en Proces Technologen binnen de kaders zoals hierboven geschetst. Spreekt dit en/of onze website aan en heb je zin in een nieuwe uitdaging? We dagen je uit om ons te mailen en duidelijk te maken waarom één van bovengenoemde functies je aanspreekt, wat je zoekt en waar je in wilt ontplooien.

Bekijk hier de functieomschrijving van Technisch Project Manager.

Stages

Ook studenten met ambities richting projectmanagement en/of procestechnologie nodigen we van harte uit ons per mail te benaderen. We waarderen leergierigheid en enthousiasme.

Over ons

Synamic bestaat uit een team van ervaren adviseurs en project managers. Betrokken, kundig, oplossingsgericht, adequaat en gepassioneerd. Wij stellen ons team graag persoonlijk aan u voor.

Contact Contact

Synamic draagt zorg voor projectmanagement voor (inter)nationale bedrijven in de zuivel en voedingsindustrie. We zijn kundig, innovatief en gepassioneerd. Leer ons kennen en lees over uw voordelen bij een samenwerking met ons.

Onze contactgegevens

Synamic

Wismastate 3a

8926 RA Leeuwarden