Paul Overzet

In 2014 ben ik als zelfstandige begonnen in mijn eigen onderneming Interim Management Overzet BV na een carrière als project manager en teamleider op diverse posities bij Tetra Pak. Mijn eerste project als zelfstandige heb ik uitgevoerd bij GEA in Deventer. Het betrof het managen van het project Mountain 2 bij FrieslandCampina in Borculo. Daarna heb ik diverse projecten gemanaged bij o.a. Volac en Lakeland Dairies, waarna ik opnieuw als project directeur een opdracht heb aanvaard bij GEA.

In mijn filosofie als projectmanager is de mens de bindende factor. Als de mens zich goed voelt in het project zal de output verbeteren. Maar niet zonder structuur! Het aanbrengen van structuur is een absolute ‘must’ voor het slagen van het project. Deze twee factoren dragen uiteindelijk bij tot het slagen van elk project.

Ik kan mezelf kenschetsen als een echte ‘die-hard’ projectmanager die zich niet zomaar wat laat zeggen. Mijn achtergrond als process engineer helpt mij om de echte goede ideeën te onderscheiden van de slechte ideeën. In 2017 ben ik in contact gekomen met Herman Steen en Marcel de Vries. Samen hebben we besloten om een flexibele schil om Synamic te creëren om zo de markt nog beter kunnen bedienen met het uitvoeren van gedegen, goed georganiseerd, projectwerk.  

linkedin

Paul Overzet

Synamic draagt zorg voor projectmanagement voor (inter)nationale bedrijven in de zuivel en voedingsindustrie. We zijn kundig, innovatief en gepassioneerd. Leer ons kennen en lees over uw voordelen bij een samenwerking met ons.

Onze contactgegevens

Synamic

Wismastate 3a

8926 RA Leeuwarden