Wopke van Rhijn

Projecten managen is mijn passie. Ik ben ervan overtuigd dat mensen de spil zijn in projecten. Projecten lopen goed als de teamleden gemotiveerd zijn. Teamleden zijn gemotiveerd als ze in een project werk kunnen doen waar ze goed in zijn en als er naar hun geluisterd wordt.

Deze condities probeer ik in projecten te bereiken door teamleden de juiste rol te geven, ze daarin te ondersteunen en te zorgen dat er naar elkaar geluisterd wordt. Ik kan daarbij goed omgaan met mensen van alle niveaus binnen een organisatie.

Mijn rol is bruggen te bouwen tussen de verschillende disciplines (techniek, marketing, verkoop, productie en ontwikkeling) en wensen en mogelijkheden zo te analyseren dat er transparante en goede besluiten genomen kunnen worden. Daarnaast is het ook mijn rol om de tijdsplanning te waarborgen en het project doelgericht te realiseren.

linkedin

Wopke van Rhijn

Synamic draagt zorg voor projectmanagement voor (inter)nationale bedrijven in de zuivel en voedingsindustrie. We zijn kundig, innovatief en gepassioneerd. Leer ons kennen en lees over uw voordelen bij een samenwerking met ons.

Onze contactgegevens

Synamic

Wismastate 3a

8926 RA Leeuwarden